Barenbrug Resilient Blue® Sport 15 kg

Wees voorbereid op het extreme! Ons klimaat verandert wereldwijd. Extremen worden de nieuwe norm. Stortbuien, zinderende hitte en gortdroge zomers. Jij als groenprofessional komt steeds vaker onder druk te staan. Moet ik beregenen, hoeveel moet ik beregenen, is mijn bemesting uitgespoeld, kan ik wel maaien als het zo nat is? Geen reden tot stress! Er is een nieuwe grastechnologie die veerkrachtig met deze extremen omgaat: Resilient Blue®! Resilient Blue® vangt de klappen van extreme stressperiodes op en vecht zich terug!
 

Tolerantie tijdens stressperiodes
Langdurige droogte en hitte, hoge ziektedruk en langdurige lage voedingsniveaus. Stuk voor stuk factoren die fataal kunnen zijn voor jouw grasmat en die jou hoofdbrekens bezorgen! Resilient Blue® blijft, in tegenstelling tot normale veldbeemden, koelbloedig onder deze omstandigheden en verdraagt deze verschillende stressfactoren. Door op het juiste tijdstip weer te herstellen kan Resilient Blue® terugvechten voor een optimale grasbezetting. Dit maakt Resilient Blue® uniek!

Snelste herstel na stressperiodes
Als je grasmat onder zware droogte en hitte stress komt te staan is het fijn om te weten dat je er zeker van bent dat Resilient Blue® zich daar doorheen vecht en er weer goed bij ligt. Resilient Blue® verdraagt bovengemiddeld goed stress en herstelt bovendien significant sneller van extreme stress.

Buitengewone betredingstolerantie
Resilient Blue® maakt gebruik van onze ijzersterke RPR®-technologie. RPR® zelfherstellend Engels raaigras vormt, in tegenstelling tot normaal Engels raaigras, uitlopers die razendsnel mogelijke schade herstellen. Gewoon Engels raaigras heeft deze eigenschap niet. Door de uitlopers is RPR® ijzersterk in herstel. Bovendien kiemt en vestigt RPR® zich razend snel. RPR® grastechnologie en Resilient Blue® grastechnologie gaan hand in hand en versterken elkaar. Een ijzersterke veerkrachtige combinatie dus die zorgt voor een uitstekende betredingstolerantie!

Hoge ziektetolerantie
Extreme weersomstandigheden leiden vaak tot stress en hoge ziektedruk. Door de veerkracht van Resilient Blue® is jouw grasmat minder vatbaar voor aantasting door schimmels en blijft je mat niet alleen groener, maar ook gezonder. Dit geeft de zekerheid dat er constant kan worden gespeeld. Bovendien bespaart je dit onderhoudskosten, herstelkosten van schade en kosten aan bestrijdingsmiddelen.

Resilient Blue® Sport presteert onder een low-input regime beter dan standaard sportveldenmengsels en is om die reden ook de beste oplossing voor extensief gebruikte en onderhouden grasvelden. Resilient Blue® is kortom de slimste oplossing voor nieuwe inzaai van velden! Hier komt Resilient Blue® technologie het best tot zijn recht. Het leent zich uiteraard ook goed voor doorzaai van bestaande velden. Houd er rekening mee dat veldbeemdgras in vergelijking met Engels raaigras over het algemeen wat langer de tijd nodig heeft om optimaal tot zijn recht te komen.

Samenstelling

  • 22,5%     Resilient Blue (behandeld met Yellow Jacket Water Manager)
  • 7,5%       Veldbeemdgras (behandeld met Yellow Jacket Water Manager)
  • 25%        Engels raaigras - RPR Technology
  • 45%        Engels raaigras
Lees meer

Barenbrug Resilient Blue® Sport 15 kg

                                               ****NIEUW****
✔ Veerkracht voor extreme situaties ✔ Tolerantie tijdens stressperiodes ✔ Snelste herstel na stressperiodes ✔ Buitengewone betredingstolerantie ✔ Hoge ziektetolerantie ✔ Prachtig nieuw ontwikkeld graszaad voor het gazon

80300008

€ 149,50

€ 155,50

Aanbieding

Veerkracht voor extreme situaties, Yellow Jacket Water Manager (YJWM)
Voor 12.00 uur besteld, vaak dezelfde dag verstuurd
Barenbrug
Professioneel graszaad sportvelden, golfbanen ook voor gazon
Opnieuw inzaaien en/of doorzaaien

Specificaties:

  • Snelheid van vestiging                                    Gemiddeld
  • Groeisnelheid                                                  Lager dan gemidd
  • Zaaidosering doorzaaien                                10 - 15 g/m2
  • Zaaidosering inzaaien                                     20 - 25 g/m2
  • Verpakking                                                      15 kg