Barenbrug Robot en Mulch  Minder Maaien Mow Saver

Barenbrug Mow Saver 
Barenbrug Robot & Mulch Minder Maaien staat voor 35% minder maaien terwijl het een snelle vestiging behoudt. Daarnaast zorgt het ook voor minder maaisel.

Minder maaibeurten
Een groene grasmat in een park, plantsoen of berm is hét aanzicht van een landschap. Achter de frisgroene aanblik van een strakke grasmat zit echter veel inspanning. Inspanning die sterk verminderd kan worden door Barenbrugs nieuwe revolutionaire concept dat speciaal ontwikkeld is voor toepassing in het openbaar groen. Met Minder Maaien laat Barenbrug er geen gras meer over groeien, minder maaien is de toekomst!

Snelle vestiging
Minder Maaien vestigt zich snel, maar heeft in vergelijking met andere grassen de bijzondere eigenschap dat het na de vestiging kort blijft waar alle andere grassen doorgroeien en lengte maken. Dankzij de snelle kieming en vestiging maakt Minder Maaien na het inzaaien op het veld dus snel een dichte groene grasmat. Zo’n egaal bedekt ‘tapijt’ is niet alleen een lust voor het oog, het zorgt er ook voor dat onkruiden geen kans krijgen. De grasmat is schoon, zodat er geen herbiciden hoeven te worden ingezet tegen onkruiden.

Ideaal voor robotmaaiers
Robotmaaiers hebben het voordeel dat bij het continu maaien van het grasveld ook voortdurend minieme grastopjes worden afgemaaid en worden gemulched. Piek producties van maaisel en afvoer behoren tot het verleden.

LMT - Less Mowing Technology
Tijdens meerjarige proeven op meerdere locaties zijn de kwekers van Barenbrug er in geslaagd om sterke nieuwe rassen te ontwikkelen die in staat zijn om in minder optimale omstandigheden vocht en mineralen uit de bodem op te nemen. Omdat deze rassen ook worden gekenmerkt door een laag groeipatroon én een mooie grasmat, passen ze perfect in wat Barenbrug de Less Mowing Technology (LMT) noemt.

Samenstelling Grassoorten: 100% LMT rassen (Less Mowing Technology) - behandeld zaad

Lees meer

NIEUW! Barenbrug Robot en Mulch 0,5 kg Mow Saver

Bespaar tijd, minder onderhoud!

✓ Speciaal voor robotmaaiers ✓ Minder maaien bespaart tijd ✓ De beste oplossing voor mulchmaaiers ✓ Zeer dicht gazon

80300034

€ 7,50

€ 10,95

Aanbieding

Bespaar tijd, minder onderhoud!
Voor 12.00 uur besteld, vaak dezelfde dag verstuurd
Barenbrug
Zaaidichtheid per m² 20-25 gr
Voor gazon met robotmaaier
Array
(
)
1