Compostthee4Green, kant en klaar voor direct gebruik bij alle planten. Planten hebben micro-organismen nodig, Compost thee stimuleert een actief bodemleven.

Planten kunnen niet goed mineralen uit de bodem verteren. Het bodemleven kan mineralen in de grond wel omzetten in plantenvoeding, dit kan de plant namelijk wel opnemen. Het is niet zo dat wanneer er voldoende noodzakelijk mineralen in de bodem zitten, dat deze dan ook beschikbaar zijn voor de planten. Wanneer je compostthee toevoegt aan de bodem bij uw planten, voegt u er gelijk duizenden, miljarden gunstige bacteriën en schimmels toe aan de bodem en die beginnen onmiddellijk met de omzetting voor de planten moeilijk te verteren materiaal.

Compost thee 4 Green, overvloedige leven in deze thee zorgt voor meer voeding in de bodem dat vrij komt door de micro-organismen. In een ideale omgeving staat het bodemleven volledig ten dienste van de planten. In ruil hiervoor steekt de plant de helft van de suikers die ze aanmaken terug in de bodem. Het bodemleven heeft suikers nodig, maar kan die niet zelf aanmaken. Planten kunnen deze door de fotosynthese wel gemakkelijk aanmaken, compostthee is een 100% biologische bio stimulans zonder dat er meststoffen in zitten.

 

Lees meer

NIEUW! Compostthee 4 Green, 1, 5 en 10 liter

Compostthee4Green 1, 5 en 10 liter, kant en klaar voor direct gebruik bij alle planten.
Compost thee 4 Green bevat een bom van ontelbaar veel soorten gunstige micro-organismen, bacteriën en schimmels, die wanneer het in belucht water in aanraking komt, zich massaal beginnen voor te planten en exponentieel toenemen in aantal.

80100006

€ 6,65

€ 7,50

Aanbieding

Compostthee
Voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Organische bodemverbeteraar
gebruik als bodemverbeteraar , voor een gezond en vitale grasplant , van blad tot wortel breedwerkend , geschikt voor groenten- en fruitteelt, gazon en siertuin

De ingrediënten voor de Compostthee 4 Green zijn:
- Wormen compost
- Biologische compost
- Bio hooi
- Algen (zeewier & zoetalgen)
- Zuiver water
- Natuurlijk voedingszout

Gefermenteerd aeroob bij een 17-20 graden,10 - 14 dagen totaal. 
De beluchting gaat volgens een specifiek procédé voor een grotere biodiversiteit en een langere beschikbaarheid van het micro leven in de uit eindelijke compost thee. 
Laatste stap voor het bottelen, wordt het gezeefd.