Marathon Horti K bodemmeststof voor langdurige bloei en afharden van fruit, groenten, sierplanten en struiken. Gebalanceerde voedingsstoffen voor de finishing touch aan het eind van het seizoen. Marathon Horti K zorgt voor een langwerkende balans van voedingsstoffen. Alle voedingsstoffen zijn er nu op gericht om suikers op te slaan in de vruchten en wortels. Marathon Horti K geeft de juiste voedingsstoffen, op het juiste moment, zodat regelmatige groei mogelijk wordt. Dit resulteert in groene struiken en coniferen en zorgt voor een lange en uitbundige bloeiperiode voor bloemen.
Met Marathon Horti-K krijgt u gezonde, stevige en bovenal smakelijke groentes, het voedt uw gewassen namelijk niet met nitraat, waardoor het van nature aanwezige nitraatgehalte in uw bladgroente wordt verlaagd.
Daarnaast zorgen de voedingsstoffen voor een evenwichtige groei van uw groente en fruitbomen.
U loopt daardoor minder risico op het zogeheten schieten van het gewas.

Binnenkort in een nieuwe verpakking, te zien in de afbeeldingen.

Lees meer

Marathon Horti K border en bloemenbemesting 20 kg

Marathon Horti K geeft de juiste voedingsstoffen, op het juiste moment, zodat regelmatige groei mogelijk wordt. Dit resulteert in groene struiken en coniferen en zorgt voor een lange en uitbundige bloeiperiode voor bloemen.

80200005

€ 24,99

7-6-16
Voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Marathon
20 kg voor 400 m2
geschikt voor groenten- en fruitteelt, gazon en siertuin

Bomen en struiken 50gr. per m2 in april / mei.
Bloembakken of bloemperken 2-3gr. per liter kuipaarde bij aanplant.
Groente 120gr. per m2 bij zaaien / planten.