Alles in 1 gazonbemesting compleet, 4 emmers 100m2 gazon

  • 1 emmer Humistart Kalk, februari tot maart
  • 1 emmer Gazonbemesting Voorjaar, maart tot mei
  • 1 emmer Gazonbemesting Zomer, juni tot augustus
  • 1 emmer Gazonbemesting Najaar, september tot november

Deze set Gazonbemesting van 4 emmers is voldoende voor een jaar gazon-onderhoud voor een prachtig groen en vitaal gazon.
Door de professionele bemesting is het de juist geselecteerde NPK voor het juiste moment van het jaar voor een mooie balans in het gazon. 

Humistart Kalk:
Humistart Kalk is een snelle en effectieve kalk met magnesium, een bodemverbeteraar voor uw gazon met een indirecte werking tegen mos. Heel goed te gebruiken voor de opstart in het voorjaar en als BOOST tijdens het leggen van graszoden voor een nieuw gazon.

Gazonbemesting Voorjaar:
Langwerkende organische meststof voor het gazon met een hoog N-gehalte, voor een goede BOOST voor de grasplant in het voorjaar of als opstart boost met graszoden leggen.

Gazonbemesting Zomer:
Van mei tot augustus is het de juiste tijd om de tweede toegift bemesting te strooien op het gazon! Na het strooien van de bemesting is bespoeien wel aan te raden als er geen regen valt, dit om zon-verbranding van de grasplant te voorkomen.

Gazonbemesting Najaar:
Juist de najaarbemesting is heel belangrijk om de conditie van het gazon optimaal te houden. Door het hoge (K) gehalte van de NPK-7-0-21, heeft het de eigenschappen om de wortels van de grasplant af te harden en klaar te maken voor de winter, om in het voorjaar sterker te terug te komen.

 

 

 

Lees meer

Alles in 1 gazonbemesting compleet, 4 emmers 100m2 gazon

✓ Alles in 1 x in huis en verpakt in mooie emmers ✓ Voor een mooi en groen gazon ✓ Basis onderhoud voor een mooi resultaat ✓ Nooit meer te laat strooien ✓ Professionele gazonbemesting

80200258

€ 46,00

€ 66,45

Aanbieding

Voor alle seizoenen, alles voor een jaar gazon bemesting
Voor 12.00 uur besteld, vaak dezelfde dag verstuurd
Gazonbemesting
Professionele bemesting voor het gazon
Voor nieuw en bestaand gazon

4 emmer á 4 kg met 4 x verschillende professionele gazonbemesting.
Bestel er een door Barenbrug SOS herstel bij voor het doorzaaien van de kale plekken in het gazon

Klik hier voor onze andere Gazonbemesting in een emmer