SYNERGY “GREEN”

We hebben altijd al een product willen ontwikkelen dat breed inzetbaar is. Een krachtige bio stimulator waar je op kunt vertrouwen. Eentje waar iedere golfbaan naar verlangd.
De natuurlijke bestanddelen staan op 1 in het recept. Geheel zonder MRL’s. Met SYNERGY hebben we dit doel bereikt. Ontwikkelt dankzij de natuur & technologie.

HIGHLIGHTS

Weerstand verhogen
Kationen opname +
Vloeibare C-Bron
Natuurlijke grondstoffen
Co-Enzym
A must have for your green
Guarana extract
Synergetisch effect
MRL vrij
Verbeterde vocht huishouding
Extreem veel complexiteit in één uniek product.
Samen gebracht dankzij synergie.
Samengesteld uit krachtige elementen die al vele jaren gebruikt worden uit de natuur.

SYNERGY bevat o.a. Guarana extract die zijn oorsprong vind in de natuur.
Guarana is omschreven als een stimulerend geneeskrachtig kruid en wordt veelvuldig toegepast. GlobalGreenPact past het toe in een synergetisch recept dat kan zorgen voor een betere bodemweerbaarheid en voor vitalere-gezonde gewas. De kracht zit al verborgen in de natuur. SYNERGY kan zorgen voor een sterker gewas dat zijn eigen afweer beter kan benutten.  Als gewassen in de natuur aangevallen worden door plagen produceren gewassen zelf hun eigen afweerstoffen. Deze secundaire plantstoffen als sapponinen en aromastoffen zorgen met een geringe hoeveelheid al voor een sterkere eigen verdediging.  De meervoudige kruiden extracten, verzeepte vetzuren en meststoffen zorgen voor een uiterst krachtig en economisch efficiënte stimulator. Kortom een product wat bijdraagt aan een natuurlijke weerbare gewas. Uniek in zijn soort en zeer positief getest door ervaren groenbeheerders.  

Start met doseren en ervaar de kracht uit de natuur! Voel die trots die wij ook voelen!

Doseren:
Gebruik 3 - 6 Liter SYNERGY per hectare.
Elke 2 weken herhalen.
10x in per seizoen toedienen.
Het product verdunnen met voldoende water.

Zo simpel kan het zijn. Alle aspecten hebben een samenhang of het nu gaat om de graskwaliteit, microbiologie, immuunsysteem, planten groei of nuttige omzetting. Het gaat om het natuurlijke evenwicht.

SYNERGY “GREEN”    “A HOLE IN 1”

Voor een geweldige gras mat die top prestaties kan leveren kunt u vragen naar extra informatie en met het juiste meststof advies.

GOUDEN TIP: Combineer SYNERGY eens met onze HERON-4GREEN

Lees meer

SYNERGY GREEN

80200101

€ 22,08

2 tot 5 werkdagen
, Global Green Pact
Golfbanen en sportvelden
3-6 liter per hectare