LET OP: Dit product mag niet meer verkocht worden in België, bestellingen vanuit België zullen worden geannuleerd en gecrediteerd!

Onkruidkiller Luxan Edialux

- Onkruidkiller is een niet-selectief onkruidbestrijdingsmiddel dat door het onkruid wordt opgenomen en getransporteerd tot in de diepste wortelpunten. 
- Bestrijdt de meeste hardnekkige onkruiden zoals: kweekgras, straatgras, zevenblad, distels, haagwinde, akkerwinde, paardenbloemen
- Bestrijd met één enkele toepassing
- Toepassen als de onkruiden groeien en voldoende blad hebben om de oplossing op te nemen 
- Niet selectief middel en dus in zeer geringe hoeveelheden al schadelijk voor te sparen gewassen
- Mossen worden niet bestreden
- Herbeplanting na een week mogelijk.

Het is belangrijk dat er bij bespuiting een flink ontwikkelde ontkruidbegroeing 10-15 cm aanwezig moet zijn. Behandel voor goed resultaat bij droog, niet te warm weer, bij voorkeur 's avonds. Niet toepassen als er binnen 6 uur kans op regen bestaat. Lees voor gebruik het etiket en gebruiksaanwijzingen goed door.
Geschikt voor gebruik pleksgewijs tussen andere planten in sier- en moestuinen, gazons voor totale vernietiging, open verhardingen, onverharde terreinen en stobben van bomen en struiken.

Het middel is niet selectief en kan dus planten, struiken, bomen enz. die met het middel in contact komen ernstig beschadigen of doden. Nauwkeurig werken is dus essentieel.

 

Lees meer

Luxan Onkruid Killer Glyfosaat

80000002

€ 15,95

Werkzame stof: 360 g/l glyfosaat
2 tot 5 werkdagen
Luxan
Onkruidbestrijding
500 m2, van blad tot wortel breedwerkend

Werkzame stof: 360 g/l glyfosaat
Werkzaam tegen: diverse onkruiden
Inhoud: 250ml - Goed voor 500m2 bewerkbaar oppervlak