Luxan Primstar 40ml is goed voor maximaal 400m²,  tegen onkruiden in gazon 
Luxan Primstar® is een breedwerkend onkruidbestrijdingsmiddel tegen met name kleefkruid, vogelmuur, echte kamile, herik, paardenbloem, boterbloem en ridderzuring. Het middel kan worden gebruikt in pas ingezaaid grasland (weides en gazons) vanaf het 3de bladstadium. Daarnaast is het ook prima inzetbaar in volgroeide gazons en in een bestaand weiland. De werking van Primstar® tegen ereprijs-soorten en akkerviooltje is onvoldoende.

GEBRUIKSAANWIJZIGING
PAS INGEZAAID GRASLAND, ter bestrijding van éénjarige tweezaadlobbige onkruiden. De toepassing dient plaats te vinden vanaf het 3de bladstadium van het gewas.
Dosering: 10 ml middel per 5 liter water voor 100 m².
BESTAAND WEILAND, ter bestrijding van éénjarige tweezaadlobbige onkruiden. De toepassing dient bij voorkeur plaats te vinden in het voorjaar, of gedurende de rest van het groeiseizoen op opnieuw uitgelopen planten na een maaibeurt.
Dosering: 19 ml middel per 5 liter water voor 100 m².
GAZONS EN OVERIGE GRASVELDEN, te bestrijding van éénjarige tweezaadlobbige onkruiden. De toepassing dient bij voorkeur in het voorjaar plaats te vinden, of gedurende de rest van het groeiseizoen (tot begin oktober) op opnieuw uitgelopen planten na een maaibeurt.
Dosering: 19 ml middel per 5 liter water voor 100 m².

ATTENTIE
Niet overdoseren en geen gieter gebruiken om schade aan het gras, te voorkomen. Voor een goede opname van het middel een week voor en na de toepassing het gazon niet maaien. ’s Avonds toepassen bij droog, groeizaam en windstil weer. Spuit met een grove spuitdruppel en voorkom overwaaien naar planten in de border. Niet spuiten als zich onder het te behandelen oppervlak wortels van bomen en struiken bevinden, omdat anders schade kan optreden. Direct na de toepassing het spuittoestel grondig reinigen om schade bij vervolgbespuitingen te voorkomen.

WETTELIJK GEBRUIKSVOORSCHIRFT
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als onkruidbestrijdingsmiddel in: A. Weilanden: pas ingezaaid grasland en bestaand weiland B. Gazons en overige grasvelden

Lees meer

Luxan Primstar 40ml is goed voor 400m², tegen onkruiden in gazon

LET OP, VERKOOP UIT VOORRAAD, DEZE WORDT NIET MEER AANGEVULD, ENKELE VERPAKKINGEN BESCHIKBAAR.

✓ Na (her) inzaai en in bestaand gras of gazon ✓ 200 tot 400 m² ✓ Breedwerkend tegen kleefkruid, vogelmuur, echte kamille, herik, paardenbloem, boterbloem en ridderzuring ✓ Te gebruiken al vanaf het 3de bladstadium

80000001

€ 17,95

€ 16,95

Aanbieding

Luxan Primstar 40 ml
Voor 12.00 uur besteld, vaak dezelfde werkdag verstuurd
Luxan
voor u gazon
tegen onkruiden in gazon/breedwerkende/ook voor pas ingezaaide gazons
Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Houd de site in de gaten.

Voldoende voor: 200 tot 400m² 
Werkzame stoffen: fluroxypyr MHE + florasulam Gehalte: SE-emulgeerbaar suspensie op basis van 100 g AE/L (10,1%) fluroxypyr MHE + 2,5 g/l (0,25%) florasulam.

Array
(
)
1