SYNERGY bevat o.a. Guarana extract die zijn oorsprong vind in de natuur.
Guarana is omschreven als een stimulerend geneeskrachtig kruid en wordt veelvuldig toegepast. GlobalGreenPact past het toe in een synergetisch recept dat kan zorgen voor een betere bodemweerbaarheid en voor vitalere-gezonde gewas. De kracht zit al verborgen in de natuur. SYNERGY kan zorgen voor een sterker gewas dat zijn eigen afweer beter kan benutten.  Als gewassen in de natuur aangevallen worden door plagen produceren gewassen zelf hun eigen afweerstoffen. Deze secundaire plantstoffen als sapponinen en aromastoffen zorgen met een geringe hoeveelheid al voor een sterkere eigen verdediging.  De meervoudige kruiden extracten, verzeepte vetzuren en meststoffen zorgen voor een uiterst krachtig en economisch efficiënte stimulator. Kortom een product wat bijdraagt aan een natuurlijke weerbare gewas. Uniek in zijn soort en zeer positief getest door ervaren groenbeheerders.  

Start met doseren en ervaar de kracht uit de natuur! Voel die trots die wij ook voelen!

Doseren:
Gebruik 3 - 6 Liter SYNERGY per hectare.
Elke 2 weken herhalen.
10x in per seizoen toedienen.
Het product verdunnen met voldoende water.

Zo simpel kan het zijn. Alle aspecten hebben een same

- Guarana extract
- Synergetisch effect
- MRL vrij
- Verbeterde vocht huishouding
- Extreem veel complexiteit in één uniek product.
- Samen gebracht dankzij SYNERGY.
- Samengesteld uit krachtige elementen die al vele jaren gebruikt worden uit de natuur.nhang of het nu gaat om de graskwaliteit, microbiologie, immuunsysteem, planten groei of nuttige omzetting. Het gaat om het natuurlijke evenwicht.

SYNERGY “GREEN”    “A HOLE IN 1”

Voor een geweldige gras mat die top prestaties kan leveren kunt u vragen naar extra informatie en met het juiste meststof advies.

GOUDEN TIP: Combineer SYNERGY eens met onze HERON-4GREEN

Lees meer

SYNERGY GREEN 1 en 10 liter

SYNERGY “GREEN” 
Een veel gebruikt product op professionele golfbanen en stadion voetbalvelden en zeer geschikt voor de particuliere gazonnen
We hebben altijd al een product willen ontwikkelen dat breed inzetbaar is. Een krachtige bio stimulator waar je op kunt vertrouwen. Eentje waar iedere golfbaan naar verlangd.
De natuurlijke bestanddelen staan op 1 in het recept. Geheel zonder MRL’s. Met SYNERGY hebben we dit doel bereikt. Ontwikkelt dankzij de natuur & technologie.

 

80200101

€ 23,90

€ 27,50

Aanbieding

Proffessionele biostimulans
Voor 12.00 uur besteld, vaak dezelfde dag verstuurd
Global Green Pact
Golfbanen en sportvelden
3-6 liter per hectare

- Voor gazon en tuin
- Weerstand verhogen
- Kationen opname +
- Vloeibare C-Bron
- Natuurlijke grondstoffen
- Co-Enzym
Voor meer, kijk beschrijving