Pokon Bio Tegen Slakken Korrels 225gr

Heb je last van slakken in de border of moestuin? Pokon Bio Tegen Slakken is een snelle en effectieve oplossing tegen slakken op sierplanten, kuipplanten en in de moestuin. Na het eten van de korrels verliezen slakken hun eetlust en trekken ze zich terug naar hun schuilplaats om te sterven. De slakrestanten worden opgenomen in de ecologische kringloop. Huisdieren, vogels en egels ondervinden geen schade van het eten van deze dode slakken.

Gebruiksaanwijzing

Slakken kun je het beste behandelen in de periode maa­rt t/m september, zodra de eerste slak of slakkenvraat wordt waargenomen. De korrels bij voorkeur in de avonduren uitstrooien omdat slakken voornamelijk ’s nachts actief zijn. Maximaal 4 toepassingen per jaar. Er is geen wachttijd tussen behandeling van naaktslakken en oogst van groenten en fruit.

Dosering

Periode: 3 g/m2 (1 korrel per 8-10 cm).

Biologisch

Pokon Bio Tegen Slakken Korrels is toegestaan voor gebruik in de biologische landbouw conform de Verordening (EU) 2018/848. De werkzame stof is ijzer(III)fosfaat. Het toelatingsnummer is 15696. Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Veilig gebruik

Vorstvrij, buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaren. Niet bestemd voor menselijke en dierlijke consumptie. Gebruik dit product veilig en met de juiste voorzorgsmaatregelen. Lees het etiket op de verpakking goed door. Pokon Naturado B.V. en Gazonbemesting.nl kunnen als gevolg van onjuist gebruik niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade.

Lees meer

Pokon Bio Slakken Korrels 225 gr BIO

✔ Pokon Bio Tegen Slakken is een snelle en effectieve oplossing tegen slakken op sierplanten, kuipplanten en in de moestuin ✔ De korrels bij voorkeur in de avonduren uitstrooien omdat slakken voornamelijk ’s nachts actief zijn ✔ Het beste behandelen in de periode maa­rt t/m september ✔ Geen wachttijd tussen behandeling van (naakt)slakken en oogst van groenten en fruit

80002250

€ 5,45

€ 5,99

Aanbieding

Werkzame stof is ijzer(III)fosfaat
Voor 12.00 uur besteld, vaak dezelfde werkdag verstuurd
Pokon
bestrijdingsmiddel, groentetuin, siertuin
tegen slakken BIO

Inhoud: Pokon Bio Slakken Korrels 225 gr BIO

 

Array
(
)
1