Gazon Tips
Lees hier de oplossing voor gazon problemen

Achter de schermen van Gazonbemesting.nl

Gazonbemesting 16 november 2020 Shape Created with Sketch. Geplaatst in: Algemeen

Wij zijn Gertjan en Dilande van Gazonbemesting.nl! 

Even voorstellen….
Wij zijn Gertjan en Dilande, wij wonen in Donkerbroek. In 2015 zijn wij met Gazonbemesting.nl begonnen. Dit is een webshop met professionele producten voor de particuliere gazons en tuinen.
Gertjan is altijd werkzaam geweest als hoofdgreenkeeper op golfbanen en later als adviseur op golfbanen en sportvelden, wel bekend stadion Sc Heerenveen. Dilande verzorgt de webshop, bestellingen en de administratie. Naast Gazonbemesting.nl hebben we de website Grasjan.nl, wel bekend onder vele voetbalclubs van de GPS-robotbelijner.  
Bij Gazonbemesting.nl zijn vooral professionele producten te verkrijgen die zorgen voor een prachtig, mooi en groen grastapijt, die wij via de webshop beschikbaar en betaalbaar maken voor de particulier.
Voor elke tuin en grondsoort is er een goede bemesting, kalk of graszaad te krijgen. En hebben wij vele bekende A-merken beschikbaar in de webshop, ook minder bekende merken die zeker voor kwaliteit staan en dan voor een ander tarief.
Ook voor de “probleemtuin” is er altijd een oplossing te vinden, hier willen we graag in adviseren en komen als nodig langs om de tuin te bekijken. Van foto’s, die wij regelmatig van klanten ontvangen via Whats-app of email, weten wij veelal het probleem te signaleren en kunnen wij een juiste oplossing bieden.  

Mochten er vragen zijn of wilt u advies voor uw eigen tuin of misschien wel voor het sportveld van uw eigen sport of voetbalclub? Bellen, appen of mailen mag altijd.

Hartelijke groeten, 

Gertjan en Dilande Hilarius
www.gazonbemesting.nl
www.grasjan.nl 
0516-231001