Gazon Tips
Lees hier de oplossing voor gazon problemen

De emmers meststoffen van Gazonbemesting.nl

Gazonbemesting 15 januari 2024 Shape Created with Sketch. Geplaatst in: Algemeen

"Elke emmer hebben we zelf gevuld, we weten wat we verkopen." Bij ons, Gertjan en Dilande van Gazonbemesting.nl koop je emmers meststoffen voor een groen gazon. 

Onze emmers zijn een uniek concept, bedacht en ontwikkeld door Gazonbemesting.nl. Maar waarom hebben we hiervoor gekozen?


De meststoffen die wij verkopen zijn niet te vinden in reguliere tuincentra of groencentra. Wij leveren kwaliteits meststoffen en kalk voor een eerlijke prijs. Met jarenlange ervaring in het groenvak, waaronder grasonderhoud op golfbanen en sportvelden, weten wij precies wat een grasplant nodig heeft. Deze kennis vertalen wij naar de particuliere tuin, rekening houdend met de daarbij behorende oppervlaktes. 

De bemesting in onze emmers laten wij speciaal maken in een fabriek in Nederland, de basiselementen zijn organisch en afkomstig van Nederlandse boeren.Het organische deel in onze meststoffen stimuleert het bodemleven waardoor deze in vroege voorjaar al actief wordt en zorgt voor de mooie groene kleur en sterk, stevig gras. Het uitgebalanceerde van elk product zorgt voor een werkingsduur van onze meststoffen van 8 tot 12 weken lang. Onze toevoegingen zijn onmisbaar voor een vitaal gazon, natuurlijk van zeer hoog kwaliteit en zorgen voor mooi groen en sterk gras. Hier hebben we het bijvoorbeeld over ijzer (Fe) en Magnesium (MgO). Elk seizoen heeft zijn eigen behoeften, en onze emmers voorzien in deze behoeften met de NPK-verdeling. In het voorjaar vraagt het gras om een groei boost, in de zomer is de vraag voor constante niet piekende groei en in de herfst is de vraag een stagnerende groei en bescherming en verstevigen - vakterm afharding - van de wortels als voorbereiding van de winter. Bekijk de NPK verdeling op de verschillende emmers van gazonbemesting.nl voorjaar blauw - zomer geel - najaar oranje

Al onze producten zijn duurzaam en worden geproduceerd en verwerkt met groene energie, opgewekt door onze eigen zonnepanelen.

De stevige emmers met deksel zijn herbruikbaar, wat duurzamer is dan het gebruik van plastic zakken.