Gazon Tips
Lees hier de oplossing voor gazon problemen

Gertjan verkozen tot Fieldmanager of the Year 2023

Gazonbemesting 22 november 2023 Shape Created with Sketch. Geplaatst in: Algemeen

Op woensdag 22 november werd Gertjan gekozen tot Fieldmanager of the Year 2023. Deze vakprijs heeft hij gewonnen voor zijn werk als Head Groundsman bij SC Heerenveen. 

Bij Gazonbemesting.nl zijn we als team ontzettend trots op Gertjan, maar ook op het groundteam van SC Heerenveen. Als winnaar is Gertjan nu ambassadeur van de sector. 

Alinea uit het artikel van the Fieldmanager: Gertjan Hilarius zal als winnaar van de titel Fieldmanager of the Year 2023 het bijbehorende ambassadeurschap graag op zich nemen. Daar zal het accent liggen op de jeugd. In zijn nominatie-interview deed hij al een oproep om de sector scherp te houden op de noodzaak van nieuwe aanwas: 'We moeten tijd en energie steken in de jeugd om het vak op peil te houden. Dat gaat niet vanzelf; daar moet je wat voor doen.' Hilarius zelf doet dat in samenwerking met Scholengroep Aeres (locatie Heereveen). Hilarius heeft met Aeres een soort kweekschoolstructuur weten op te zetten, met als resultaat dat er wekelijks klassen bij Hilarius op het werk komen kijken.

"Vakkennis begint bij overdacht van de gras specialist in deze brance"