Pokon Groene Plantstaafjes voeding 24 st

Ook jouw groene kamerplant heeft de juiste en gedoseerde voeding nodig, de extra voeding geef je met de Pokon groene kamerplant voedingsstaafjes. Voor mooie en sterke groene planten, urban. Ze bevatten een EG-meststof met een NPK 14-7-8. Met de juiste leef omstandigheden, zoals een goede temperatuur en de juiste hoeveelheid water geven en goede voeding. De Pokon staafjes geven geleidelijk voeding af aan de plant voor wel 90 dagen lang! Kies hieronder voor de juiste hoeveelheid staafjes per plant:

Potmaat en Aantal voedingsstaafjes per keer geven

Ø 6-10 cm        2x staafjes

Ø 11-15 cm      3x staafjes

Ø 16-20 cm      4x staafjes

Ø 21-25 cm      5x staafjes

Duw het juiste aantal voedingstaafjes gelijkmatig verdeeld in de pot naast de groene kamerplant in de potgrond, het voedingsstaafje wordt geactiveerd door het een beetje water te geven.

Bewaaradvies

Op een droge plaats, buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaren.

Lees meer

Pokon Groene Plantstaafjes voeding 24 st

Geschikt voor alle soorten groene kamerplanten, deze groene planten voeding staafjes zijn makkelijk in gebruik en werken voor ongeveer 90 dagen lang, 4 x per jaar toedienen en het resultaat: mooie en sterke groene kamerplanten!

80200031

€ 3,15

€ 4,19

Aanbieding

EG-meststof met een NPK 12-6-8
Voor 12.00 uur besteld, is vaak dezelfde werkdag verstuurd
Pokon
Groene kamerplanten
plantenvoeding voor het hele jaar

Inhoud verpakking: 24 staafjes met uitgebalanceerde planten voeding speciaal voor jou urban, de groene kamerplanten, klein of groter formaat.

Array
(
)
1