TOPBUXUS Anti Rups, 5x 3g voor totaal 200m2

TOPBUXUS Anti-Rups stopt en voorkomt rupsenvraat in Buxus.

Anti-Rups is een biologische spuitvloeistof, met micro-organismen als natuurlijke werkzame stof. Inzetbaar voor veel verschillende soorten rupsen zoals de Buxusrups.

Een plaag herkent u door gaten in of aan bladeren. Planten kunnen zelfs helemaal kaal worden. U hoeft uw Buxus na een aantasting niet te verwijderen, hoe dor en kaal uw Buxus er ook bij staat. De planten zullen volledig herstellen met TOPBUXUS Anti-Rups.

Lees meer

TOPBUXUS Anti Rups, 5x 3g voor totaal 200m2 Niet leverbaar

TIJDELIJK NIET LEVERBAAR klik hier > DIT IS HET ALTERNATIEF 

 

 ✓ Biologisch product ✓ Professionele dosering ✓ Preventief te gebruiken ✓ Ook tegen Eikenprocessierups ✓ Een eenvoudig te gebruiken product tegen de Buxus rups / Buxus mot ✓ 100% veilig voor mensen en andere dieren, zoals bijen en (jonge) vogels die de behandelde rupsen opeten

80400010

€ 19,95

€ 24,95

Aanbieding

Biologische spuitvloeistof, met micro-organismen
enkele werkdagen
TopBuxus
tegen rupsen
Buxus of beplanting met rupsen
Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Houd de site in de gaten.

Hoe gebruikt u de Anti Rups?

Besproei de planten volledig met het mengsel zodra rupsen of-vraat wordt waargenomen. Bij een grote plaat of veel regenval de behandeling herhalen. Behandeling alleen bij een buitentemperatuur van boven de 15 graden. Binnen enkele uren na behandeling stopt de vraat van de rupsen. Na 3-5 dagen sterven ze en vallen ze van de plant.

Array
(
)
1