Bio Kuur voor Bodeminsectgevoelige Planten 500ml

Heb je last van vervelende bodeminsecten in je tuin? Pokon Bio Kuur voor Bodeminsectgevoelige Planten is een biostimulant ter verhoging van de weerbaarheid van de plant. Het concentraat is geschikt voor in de border en moestuin. Aan te mengen met water in een rugspuit, 50 ml middel met 5 liter water is voldoende voor 25 m2.

TIP: Heeft u bodeminsecten ontdekt, maar u weet nog niet zeker welke soort het is, stuur een foto naar Whats-app van Grasjan, 0516-231001 voor het antwoord

Werking

De kruidenextracten in deze plantkuur ondersteunen het natuurlijk herstellend vermogen, werken verzorgend, voedend en plantversterkend. Hierdoor kan de plant zich beter weren tegen invloeden van buitenaf, waaronder aanvallen van o.a.  taxuskevers, wortel en koolvliegen, spintkevers en andere schadelijke insecten in de bodem. Het product heeft een bewezen werking in de professionele land- en tuinbouw en is pesticidenvrij.

Gebruiksaanwijzing Bio Kuur Planten Concentraat

Pokon Bio Kuur voor Bodeminsectgevoelige Planten kan gedurende de hele groeiperiode gebruikt worden, lente, zomer en herfst zijn de beste tijd, vorstvrij gebruiken. Herhaal de behandeling iedere 4 weken. Behandel het liefst bij regenachtig weer, want de grond dient vochtig te zijn. Is dit niet het geval de grond even besproeien. 

  • Schud de fles voor gebruik.
  • Meet de gewenste dosis af in de maatdop.
  • Vul de rugspuit voor de helft met water.
  • Voeg de gewenste dosis toe.
  • Vul daarna water bij totdat de gewenste hoeveelheid is bereikt.
  • Meng goed om een homogeen mengsel te verkrijgen.
  • Spuit het mengsel op de grond bij de plant.
  • Besproei hierna nogmaals de grond.

Dosering

Bodembehandeling: 50ml oplossen in 5 liter water voor 25 m3.

Samenstelling: Op basis van kruidenextracten.

Let op! Niet bestemd voor menselijke en dierlijke consumptie. Vorstvrij en buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaren.

 

Lees meer

Pokon Bio Kuur voor bodeminsecten gevoelige planten 250 m2

De Bio kuur voor uw planten,  het optimaliseren van de balans in de bodem, bodeminsectgevoelige planten weerbaar maken door de biostimulans, herhaalkuur per 4 weken.

80002254

€ 10,25

€ 10,95

Aanbieding

Op basis van kruidenextracten van Pokon
Voor 12.00 uur besteld, is vaak dezelfde werkdag verstuurd
Pokon
vroege voorjaar en herfst
500 ml voor 250 m2
Array
(
)
1