Plaats de lokdoos op een vlakke ondergrond . Druk vervolgens krachtig op de bovenzijde van de lokdoos om de verzegeling te verbreken. Controleer aan de bovenzijde van de lokdoos of het folie volledig is doorgeprikt. (de folie is in de vorm van een plusteken doorbroken).
Plaats de lokdoos op een beschutte plaats waar veel mieren voorkomen, op een mierenstraat of waar mieren het huis binnen  komen. Het duurt enige tijd voordat het nest is uitgeroeid. Daarom de lokdoos laten staan tot minimaal één week nadat er geen mieren meer worden waargenomen. (en totaal minimaal 4 weken). Zichtbaar dode mieren kunnen worden verwacht na plaatsing van de lokdoos. Aangezien de meeste mieren zullen overlijden binnen in het nest kan het mogelijk zijn dat er geen dode mieren worden waargenomen. Het mierennest zal over het algemeen in 21 tot 28 dagen zijn uitgeroeid.

Na het openen van de lokdoos handen wassen.
Zorg ervoor dat ander voedsel voor de mieren niet bereikbaar is, zodat opname van voedsel uit de lokdoos wordt verhoogd. Plaats de lokdozen niet op plaatsen waar direct contact met regen kan plaatsvinden. Regen kan de werkzaamheid negatief beïnvloeden.

Registratienaam: Piron pushbox
Registratienummer: NL-0018674-0000
Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzing

 

 

Lees meer

Piron pushbox 2st Protect Home tegen mieren, ongedierte en insecten

Met slechts 1 druk op de bovenzijde wordt de lokdoos geactiveerd en is klaar voor gebruik. Door zijn specifieke vormgeving kan de lokdoos zelfs verticaal worden aangebracht (bijv. op muren). De lokdoos kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

  • Indrukken en klaar
  • Bestrijdt het hele nest
  • Voor binnen en buiten
80000200

€ 5,85

€ 6,95

Aanbieding

0,3g/kg imidacloprid
Voor 12.00 uur besteld, vaak dezelfde werkdag verstuurd
Protect Garden
tegen mieren
mieren bestrijden

Te gebruiken van maart tot oktober

Array
(
)
1