DCM BLOEDMEEL 20 kg
14 - 0 - 0, wordt gebruikt als organische bemesting in geval van een specifieke stikstofbehoefte (N). De exacte dosis hangt af van de behoefte van het gewas, het moment van toepassen, het voedingsreserve in de bodem en de intensiteit van begieten. Vraag ons gericht advies, aangepast aan uw planten en teeltsysteem. IDEALE TOEPASSINGSPERIODE: van maart tot mei en van augustus tot september Homogeen verdelen. Oppervlakkig inwerken vóór het zaaien of planten. Bij droog weer beregenen om de werking te versnellen.

 

Lees meer

DCM BLOEDMEEL 20 kg

 ✓ 100% natuurlijke bron van stikstof ✓ ideaal voor een groeistimulans van groenten, kruiden, fruit en siergewassen  ✓ bevordert de groei van bladeren en stengels en herstelt geelverkleuring veroorzaakt door een tekort aan stikstof ✓ geeft niet alleen voeding, maar houdt ook de bodemvruchtbaarheid op peil. 

80200710

€ 57,95

€ 66,95

Aanbieding

NPK 14 - 0 - 0
Voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
DCM
Organische bodemverbeteraar
Voor nieuw en bestaand gazon

 ✓ 100 % natuurlijke bron van stikstof met een lange en zachte werking die de groei van groenten, kruiden, fruit en siergewassen bevordert.
 ✓ bloedmeel is bovendien een uitstekende energiebron voor talrijke bodembacteriën, door het gebruik van bloedmeel wordt ook het microbieel bodemleven gestimuleerd   
 ✓ bloedmeel voor meststof (14% N)
 ✓ 4 - 8 kg / 100 m² homogeen verdelen en inwerken