DCM GRASS-CARE MINIGRAN® 25kg is een organisch-minerale meststof speciaal ontwikkeld voor gebruik op grassportvelden, golfterreinen, gazons en openbaar groen. Het geeft continue en gelijkmatige vrijstelling van de voedingselementen over een periode van 75 tot 100 dagen met een langwerkende kalium, ideaal voor het afharden in het najaar en de winter en voor gebruik op lichte, kaliumarme gronden. DCM Grass-care staat voor een evenwichtige opbouw van snelwerkende en organische stikstof voor een correcte grasgroei, ook ideaal voor aanleg van een nieuwe grasmat mede door de toegevoegde magnesium en ijzer, onder de vorm van ijzerchelaat (EDTA), voor een diepgroene kleur de hele winter lang. De organische voedingselementen worden geleidelijk vrijgesteld door het bodemleven + vorming van humus voor een -betere inworteling en minder uitspoeling.

 MINIGRAN® TECHNOLOGY = een microgranulaat met afmetingen tussen 800 en 2500 microns, waarvan ten minste 80% tussen 1000 en 2000 micron • homogeen samengesteld mini-korreltje • tot 60 % betere verdeling voor homogene kleur en groei • snellere startwerking, met behoud van de lange nawerking • met goed opneembare organische fosforbonnen voor een betere wortelontwikkeling • geurarme, stofarme toepassing • makkelijk toepasbaar in alle doseersystemen en professionele meststofstrooiers.

Samenstelling organische meststof NPK 6-3-20 + 3 MgO met ijzer, verrijkt mengsel van organische grondstoffen 6 % STIKSTOF TOTAAL (N) waarvan: 1 % ammoniumstikstof 2 % ureumstikstof 3 % organisch gebonden stikstof 3 % FOSFORZUURANHYDRIDE (P2O5) oplosbaar in mineraal zuur 20 % KALIUMOXIDE (K2O) oplosbaar in water 3 % MAGNESIUMOXIDE (MgO) oplosbaar in mineraal zuur 9 % ZWAVELOXIDE (SO3) oplosbaar in water ijzer Fe ................ 0,1 % oplosbaar in water (chelaatvormer EDTA) 30 % ORGANISCHE STOF Voor de gebruiksnormen telt de stikstof mee voor 75 %, het fosfaat voor 100 %. 

Lees meer

DCM GRASS-CARE MINIGRAN® 25kg

√ Geeft continue en gelijkmatige vrijstelling van de voedingselementen over een periode van 75 tot 100 dagen √  Langwerkende kalium, ideaal voor het afharden in het najaar en de winter √ Voor gebruik op lichte, kaliumarme gronden √  Professionele organische meststof √ Elk korreltje bevat dezelfde samenstelling in dezelfde verhouding

80200752

€ 54,90

€ 64,50

Aanbieding

NPK 6-3-20 + 3 MgO + Fe
Enkele werkdagen
DCM
Professionele bemesting voor het gazon
voor een gezond en vitale grasplant

Andere DCM Producten

√ najaarbemesting voor gazon
√ rijk aan langwerkende kalium, ideaal voor het afharden in het najaar en de winter en voor lichte kaliumarme gronden
√ magnesium en ijzer, onder de vorm van ijzerchelaat, voor een diepgroene graskleur de hele winter lang
√ samengestelde organisch-minerale meststof NPK (Mg) 6-3-20 (3) met ijzer Fe

Array
(
)
1